Джоли се съгласи да засекретяват документите по развода


Джоли се съгласи да засекретяват документите по развода
Снимка: Getty Images/Guliver

Анджелина Джоли се е съгласила да бъдат засекретени документите за делото по развода и попечителството над децата след искане на Брад Пит.

Актрисата се раздели с актьора през септември миналата година след словесен скандал на частен самолет между него и сина им Мадокс. 

Двамата се споразумяха за попечителство над шестте им деца през ноември.

Малко след това станаха известни подробностите, че децата остават при майка си, а Брад Пит може само да ги посещава в присъствието на терапевт.

Съдия подписа тяхното споразумение през декември, а няколко дена след това 53-годишният актьор поиска всички документи, свързани с делото, да бъдат засекретени, твърдейки, че огласяването на детайли може да навреди на децата им.

Нови документи разкриват, че Джоли се е съгласила семейните им отношения да бъдат запазени в тайна, както и всичко свързано с развода и попечителството на децата, съобщи TMZ.com.

Адвокатът на актрисата Лаура Васер твърди, че актьорът се опитва да се дистанцира от "собствената си роля в медийната буря", а също така е "ужасен, че обществото ще научи истината".

Пит беше оправдан от ФБР и от Службата за защита на децата в Лос Анджелис по обвинението за проявено насилие спрямо сина им Мадокс по време на полет от Париж до Лос Анджелис, заради което Джоли подаде документите за развод.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама