Джоли заложи на стилна визия за среща в ООН (снимки)


 Джоли заложи на стилна визия за среща в ООН (снимки)
Снимка: Getty Images/Guliver

Анджелина Джоли се появи в централата на ООН в Ню Йорк по-красива и сияйна от всякога. Както е добре известно някогашното "лошо момиче на Холивуд" от години е посланик на добра воля на Върховния комисариат на ООН за бежанците.

В Ню Йорк тя се срещна с генералния секретар на ООН Антониу Гутериш като заложи на стилен тоалет от бяла риза, тъмно кафява пола до коляното и обувки в телесен цвят. Червено червило и небрежна прическа допълваха визията на актрисата.

Анджелина Джоли е специален пратеник на Върховния комисариат на ООН за бежанците от 2012 година. Работата ѝ я отведе до страни като Камбоджа, Сиера Леоне, Танзания, Афганистан, Сирия, Судан, Еквадор, Колумбия, Кения, Намибия, Етиопия и много други, пише Darik news.

Тя работеше с военни бежанци, сираци от бедни страни, за опазването на дивата природа, образованието на децата и правата на жените по отношение на сексуалното насилие в зоните на конфликти.

И ако това не е достатъчно, Анджелина е актриса и режисьор с награди, неуморен посланик на ООН, жена, ангажирала се да води здравна кампания срещу рака на гърдата и яйчниците. Тя и майка на шест деца - Мадокс, Пакс, Захара, Шайло и близнаците Нокс и Вивиен, като три от тях са осиновени.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Еманципацията на жените доведе до загуба на тайнствеността и мистерията на жената.

Грейс Кели

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама