Джон Хам и Анна Оцеола са сгодени? (СНИМКА)


Джон Хам и Анна Оцеола са сгодени? (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

Джон Хам, известен от сериала „Момчетата от Медисън авеню“, и Анна Оцеола от филма „Признай си, Флеч“, в който играят и двамата, вероятно са сгодени, предадоха от сп. People. Представителите на двамата актьори все още не са потвърдили щастливата вест. 

Актьорите направиха първата си публична изява като двойка, когато се появиха на червения килим на афтърпартито на списание Vanity Fair по случай наградите „Оскар“ през март 2022 г. Въпреки това, в холивудските среди се шушука, че двамата са заедно от 2020. 

В последния епизод на сериала „Момчетата от Медисън авеню“ Оцеола влиза в ролята на Клемънтайн – рецепционистка, който флиртува с дръзкия рекламен мениджър Дон Дрейпър, героя на Джон Хам. Оцеола участва и в сериалите "Закон и ред: действителни случаи" и „Колежани“.

„Това е един от моментите, в които се чувствам добре заземен и спокоен“, каза Хам по време на гостуването си в септемврийския епизод на „Шоуто на Хауърд Стърн“. „В момента съм обвързан и съм спокоен – грижа се за друг човек и той се грижи за мен.“

Хам добави, че е „много“ влюбен и връзката е „отворила вратите към други неща – като брак, деца, един нов вид щастие и добър живот".

Двамата актьори участваха в комедийната мистерия „Признай си, Флеч“, която излезе през есента на миналата година. Във филма Хам играе детектив на име Ървин Флечър, а Оцеола придобива псевдонима Лари.

Предишната връзка на Хам беше с актрисата и продуцент Дженифър Уестфелт, с която той се раздели септември 2015 г. след 18-годишно партньорство.

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Без жената мъжът е просто нелепа шега.

"Цар Плъх"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама