Джони Деп: Амбър Хърд е пресметлива и самовлюбена социопатка


Джони Деп: Амбър Хърд е пресметлива и самовлюбена социопатка
Снимка: Getty Images/Guliver

Джони Деп е решил да се разведе с Амбър Хърд не заради домашно насилие и многобройните изневери, а заради "нейна безобидна шега".

Във вторник, 7 юли, в съд в Лондон се проведе изслушване по делото за клевета на Амбър Хърд срещу Джони Деп, съобщава "Дейли Мейл". На заседанието бившите съпрузи се появиха в различно време, за да избегнат словесни схватки помежду си в коридора.

В съдебната зала звездата от "Карибски пирати" нарече Хърд "пресметлива и самовлюбена социопатка".

Джони разказа за случая, който бил последната капка, преляла чашата. Актьорът припомни как веднъж актрисата умишлено се изходила направо в брачното им легло. Самата Хърд го нарекла "безобидна шега", но Деп твърдо решил за себе си, че не иска повече да бъде с това момиче.

Актьорът отрече обвиненията в домашно насилие, като заяви, че побоят над жена е неприемлив за него. Защитата на Хърд обаче твърди, че Джони многократно е биел бившата си съпруга, докато е бил под въздействие на опиати.

Деп призна, че е взимал наркотици още от 11-годишна възраст. "Това беше единственият начин да притъпя психологическата болка, която изпитвах. Често съм се вбесявал в по-късните си години, но това не означава, че съм имал проблеми с овладяването на гнева си. Когато нещата ескалират прекалено много, аз винаги съм се оттеглял в своя ъгъл!"

Според актьора Амбър Хърд всъщност е тази, която е била агресивна и дори го е ранила няколко пъти, като го е замеряла с бутилки от алкохол.

На следващите съдебни заседания свидетели ще бъдат бившата съпруга на Деп, Ванеса Паради и бившата му възлюбена, Уинона Райдър, които ще говорят в негова защита.

57-годишният Деп съди "News group corporation" и главния редактор Дан Утън за клевета в статия на Утън във в."The Sun" от 2018 г., в която актьорът е наречен "бияч на съпруги". Той се ожени за Хърд през 2015, като официално се разведоха през 2017 след тежки обвинения за домашно насилие от нейна страна.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.

Монтескьо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама