Запис доказа, че Амбър Хърд ударила Джони Деп


Запис доказа, че Амбър Хърд ударила Джони Деп
Снимка: Getty images/Guliver

Вълна от подкрепа в социалните мрежи получава актьорът Джони Деп, след като таен аудиозапис доказва, че бившата му съпруга Амбър Хърд го е ударила.

Щастливата двойка се ожени през февруари 2015 г., но 15 месеца по-късно Хърд подаде молба за развод. Мотивите за него бяха, че имат непреодолими различия с Деп, а и той я е ударил - твърдение, което той отрича.

Впоследствие 56-годишният актьор заведе дело за клевета в размер на 50 милиона долара срещу бившата си, като каза, че не тя, а той е жертва на домашно насилие.

В аудиозапис, получен на пощата на Daily Mail, ясно се чува как при скандал между двамата 33-годишната Хърд удря съпруга си.

По време на разговора Деп казва на тогавашната си съпруга "ти ме удари", на което тя отговаря: "Съжалявам, че те ударих по лицето, все пак не съм те нокаутирала, ще ти мине!".

В последвалия скандал Хърд, която е активист за правата на човека и откровен защитник на правата на жените, признава, че го е нападнала физически.

Деп отговаря на съпругата си, че е по-добре да се разделят в отделни краища на къщата им, защото могат да се убият, а най-малкото скандалът да доведе до развод.

След публикуването на аудио файла, хаштагът #JusticeForJohnnyDepp започна да набира подкрепа за Деп в Twitter. Според потребителите Амбър Хърд, която говори за справедливост и защитава жертви на насилие, трябва да бъде осъдена на ефективен затвор.

Според делото за клевета, Амбър Хърд е загасила и цигара в лицето на Деп, хвърлила е и бутилка водка срещу него, а той за да се предпази, замахнал и разрязал пръста си.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама