Джони Деп отново ще бъде лице на парфюм на Dior


Джони Деп отново ще бъде лице на парфюм на Dior
Снимка: Getty Images

Джони Деп отново ще бъде лице на парфюма Sauvage на Dior, предаде ДПА.

59-годишният актьор продължава да жъне успехи, след като спечели делото за клевета срещу бившата си съпруга Амбър Хърд през юни. Възходът му в известна степен се дължи и на многогодишния договор, който наскоро подписа с модната къща, съобщава сайтът TMZ.

Седемцифрената сделка ще направи носителя на "Оскар", парафирал за първи път контракт с Dior през 2015 г., отново лице на мъжкия аромат Sauvage.

В съвместна публикация в Instagram с Деп модната къща сподели черно-бели снимки на актьора, направени от фотографа Грег Уилямс. Те са заснети наскоро, преди Джони Деп да участва в концерт в Париж с Джеф Бек. Кадрите ще бъдат използвани в новата кампания на Dior, разказват запознати пред сайта TMZ.

Рекламата с Джони Деп за аромата изчезна от телевизионния екран след обвиненията на бившата му съпруга Хърд, но след това се върна още преди обявяването на съдебната победа на актьора.

Бурната връзка на бившата холивудска двойка зае централно място по-рано тази година в шумен процес за клевета, по време на който излязоха неприятни подробности. Деп поиска обезщетение от 50 милиона щатски долара, а 36-годишната звезда от "Аквамен" настоя за 100 милиона щатски долара в насрещен иск. В основата на делото бе статията на Амбър Хърд във в. "Вашингтон пост" от 2018 г., в която тя се представя за "публична личност, жертва на домашно насилие", въпреки че никога не посочила поименно Деп. Съд във Вирджиния през юни обаче определи актьорът да получи обезщетение от над 10 милиона щатски долара. На Хърд пък бяха присъдени 2 милиона щатски долара.

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама