Джони Деп си е счупил глезена, отлага участия


Джони Деп си е счупил глезена, отлага участия
Снимка: Getty Images

Джони Деп е претърпял неприятен инцидент. 59-годишният актьор си е счупил глезена, съобщи TMZ. Американските му фенове ще трябва да изчакат, преди да го видят на живо, тъй като фрактурата налага отлагане на концертите на групата Hollywood Vampires в САЩ.

Източници, близки до звездата, са казали пред TMZ, че "бандата отлага участията си заради лекарски препоръки".

Според медията Джони Деп е наранил глезена си по време на публичните изяви в Кан, а след това е задълбочил травмата по време на концерт в памет на Джеф Бек. Припомняме, че премиерата на новия му филм, "Жана дьо Бари", на кинофестивала във френския град беше изключително успешна. В лентата, дело на режисьорката Майвен, той влиза в ролята на крал Луи XV.

Според TMZ медицинският екип е забранил на актьора да лети в близко бъдеще. Това би означавало, че скорошните му участия в САЩ са под въпрос.

Деп планира да си почине, за да може европейските му участия да минат без проблеми. Те стартират през юни и включват концерт в София на 12 юни. Бандата му Hollywood Vampires, в която са още Алис Купър, Джо Пери и Томи Хенриксен, ще свири в "Арена София".

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Това, за което човек постоянно мисли, ще дойде. И това, което постоянно отрича, и то ще дойде!  

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама