Джордж Харисън от Beatles искал да се ожени за Янка Рупкина


Джордж Харисън от Beatles искал да се ожени за Янка Рупкина
Снимка: БНТ

Зла участ разделя Янка Рупкина и култовия музикант от The Beatles Джордж Харисън.  "Щях да се оженя официално за Джордж Харисън! За съжаление, той почина и само това попречи на брака ни", това разказа в интервю за "България Днес" народната певица.

Вижте още: Теодора Духовникова: Все още обичам първата си любов

Янка Рупкина и легендарният китарист се срещат в средата на 90-те в Лондон, където Рупкина е на гастрол с прочутото трио "Българка".

"Тъкмо си бях полегнала на диванчето в гримьорната след концерт и съм задрямала. И изведнъж, без импресариото да ни е предупредил, някой влиза с 10-15 човека", спомня си певицата. 

По думите ѝ Харисън я грабнал и тя загубила представа "на кой свят се намира".

"След това, като видях снимките, стой, та гледай! Джордж ме носеше на ръце! Тогава бях слабичка, а той беше едричък младеж. И ме разнесе из моята гримьорна", спомня си още уникалното преживяване легендата на народната песен.

"После пях в замъка му пред 150 човека. Бяхме много близки с Харисън. Нещата май бяха подготвени от нашия импресарио. Но много рано почина момчето, нали го бяха нападали. Жалко, че не можахме да заработим заедно, както планирахме", споделя още  Янка Рупкина пред ежедневника.

Любопитен факт е, че съпругът на певицата Георги не ѝ създал никакви проблеми заради прегръдките с великия китарист.

Вижте още: Иво Сиромахов: Какво означава изразът "поддържана жена"

"Съпругът ми беше широко скроен човек, спортист. Първо аз му дадох свободата, за да може да си работи добре и спокойно. После и той ми даде свобода и ние никога не сме имали проблем в това отношение - кой къде ходи и какво прави", поясни Рупкина.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама