Теодора Духовникова: Все още обичам първата си любов


Теодора Духовникова: Все още обичам първата си любов
Снимка: bTV

Теодора Духовникова разгърнa душата си пред водещата на "Животът по действителен случай" Александра Сърчаджиева. 46-годишната актриса разкри, че все още обича първата си любов, Васил, който загива трагично в катастрофа преди няколко години.

За първата ѝ любов

"С Васил бяхме много сладка двойка. Много се обичахме и разбирахме. Запознахме се в Академията, но впоследствие решихме, че е по-добре да се разделим, защото сме много малки и нито един от нас не е видял нищо от света. Дори след раздялата останахме в изключително добри отношения. Говорихме си с часове по всякакви теми, включително и за настоящите ни гаджета."

Вижте още: Страшен скандал с Кичка Бодурова в Пловдив

За болката от загубата на Васил

"Все още го обичам Васил, винаги ще го обичам, сигурно и той мен ме обича още. Винаги ще съм му много благодарна, че беше такова добро момче. Първата любов, първата връзка е много важна и той ми даде най-доброто, което може да получи човек. Първата връзка определя следващите ти.

Ако някой се държи с теб зле и това ти в първата любов, то ти ще започнеш да го проектираш това и върху другите ти връзки. Даже съпругът ми, каза, че му е благодарен, защото благодарение на него, аз съм станала тази жена, в която той се е влюбил.

Помня, когато ми се обадиха да ми кажат, че е загинал в катастрофа. Аз не повярвах. Казах, че това не е вярно и затворих телефона. Просто имам проблем със смъртта. Трудно ми е да я приема. С течение на годините вече се справям доста по-добре, приемам, че смъртта е неизбежна. Може би единственото нещо, което е предопределено и неизбежно на този свят."

Вижте още: Приказна булка: Златка Райкова се омъжи за Карен (СНИМКИ)

Теодора и Стефан Духовникови са заедно от почти 20 години и имат две дъщери - Бояна и Ема.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама