Джулиана Гани изкопира Риана (СНИМКИ)


Джулиана Гани изкопира Риана (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

Джулиана Гани вече е в напреднала бременност и няма търпение отново да стане майка. Наскоро 31-годишната звезда се похвали с новата си фотосесия, в която се перчи с наедрялото си коремче. Тя дори сподели колаж, на които показва, че една от визиите ѝ е вдъхновена от Риана.

На кадрите и двете са облечени в червени дантелени бодита с дълги ръкави. Припомняме, че барбадоската певица стана майка за първи път през май. Тя дари приятеля си A$AP Rocky с момче.

Джулиана Гани също очаква момченце от сегашния си партньор Теодор, което трябва да се появи на бял свят през януари 2023. През септември блондинката използва социалните мрежи, за да обяви, че синът ѝ Давид ще става батко. Тогава тя написа:

"Виждате двама, но скоро ще бъдем четирима! 👩‍🍼😅🤗💋 На Кръстовден небето се отваря и искрени желания се сбъдват 👩‍❤️‍👨Миналата година дните около Кръстовден не бяха леки за мен, а промените в живота ми тепърва предстояха. Въпреки това не губех надежда и си пожелах голямо и щастливо семейство! 🙏 След няколко месеца се запознах с Теодор, който ме спечели с изключителната си доброта, доблест в професията си, но най-вече с начина, по който се грижеше за детето ми 🤗."

Вижте ТУК какво още сподели Гани.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Бръчките би трябвало да са следи от минали усмивки.

Дъглас Адамс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама