Джулиана Гани потвърди, че е бременна (СНИМКИ)


Джулиана Гани потвърди, че е бременна (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

От известно време се носят слухове, че Джулиана Гани очаква второ дете. Тя най-после потвърди, че е бременна от сегашния си приятел Теодор.

Преди минути 31-годишната звезда сподели снимки в Instagram, на които с гордост показва наедрялото си коремче, а любимият й го целува.

Ето какво написа Гани към кадрите в социалната мрежа:

"Виждате двама, но скоро ще бъдем четирима! 👩‍🍼😅🤗💋 На Кръстовден небето се отваря и искрени желания се сбъдват 👩‍❤️‍👨Миналата година дните около Кръстовден не бяха леки за мен, а промените в живота ми тепърва предстояха. Въпреки това не губех надежда и си пожелах голямо и щастливо семейство! 🙏 След няколко месеца се запознах с Теодор, който ме спечели с изключителната си доброта, доблест в професията си, но най-вече с начина, по който се грижеше за детето ми 🤗

Ще бъдем четирима в началото на следващата година 🥳Бременността ми протича много леко, не съм спирала да пътувам, защото се чувствам отлично 😊 До този момент съм качила 1 кг и 800 грама и изведнъж започнах да ям много пъпеш 🍈 Още мислим варианти за имена, защото се отказах да се казва Джулиана, ако е момиче, и Теодор ако е момче. Надявам се да съм отговорила на всичките ви въпроси, ако не - питайте."

Джулиана Гани има син, Давид, от предишния си мъж Илиян Найденов, с когото миналата година се разделиха с публични скандали и сериозни взаимни нападки. Научете повече тук!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Това, за което човек постоянно мисли, ще дойде. И това, което постоянно отрича, и то ще дойде!  

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама