Джулиана Гани заплашвала Илиян с убийство (ЗАПИСИ)


Джулиана Гани заплашвала Илиян с убийство (ЗАПИСИ)
Снимка: Facebook

Драмата между Джулиана Гани и мъжа ѝ Илиян Найденов се задълбочава. Вчера фитнес треньорът написа дълъг пост, в който изложи своята версия за случилото се, а също сподели шокиращи записи между него и блондинката. Днес той отново използва Facebook, за да обясни каква е истината и пусна нови записи, от които става ясно, че Гани дори го е заплашвала с убийство.

Публикуваме думите му без редакция:

"От месеци насам живея с четири основни и ежедневни заплахи! Ще ги степенувам по важност за мен!

1. Ще ти взема детето и ще се погрижа да не го видиш повече.

2. Ще те убия, намушкам, заровя и т.н.

3. Ще кажа, че ме биеш и ще те вкарам в затвора.

4. Ще ти съсипя бизнеса и ще агитирам всички срещу теб и продуктите ти.

За мое съжаление имам достатъчно трезва мисъл за да преценя, че е напълно възможно всяка от тях да бъде осъществена. Това е и причината, поради която не си тръгнах много отдавна. Всеки може да говори отстрани и да съди. Не се сърдя на никого, но не знаете какво е да слушаш ден след ден за „какви връзки ще се използват срещу теб“ и „съдът в България дава детето на майката каквото и да се случи“. За бизнеса даже няма да коментирам.. хич не ми е приоритет в момента.

Качвам тези 2 записа с ясното съзнание да се защитя и насоча органите на реда ако с мен се случи нещо. Може да не ви звучи сериозно, НО аз не искам да се окаже, че институции, хора и групировки могат да ми навредят. Твърде много пъти съм заплашван с това! Държа да отбележа, че всички доказателства за случващото се с мен от месеци са предадени на няколко души и ако с мен се случи каквото и да било ще бъдат посочени всички хора, свързани с Джулиана Гани и нейните действия през последната половин година!

Най-лесно е да кажете „тя е афектирана“, но запомнете думите ми – имам стотици подобни ситуации и доказателства. С времето ще видите, че това не е афект а перманентно поведение към мен. Има по висш съд от гражданския! Бог ни гледа! Той знае всичко и пред него съм чист.

Очаквам поредица от удари срещу мен. И вие очаквайте! Защото 10 дни се молих на все още настоящата си съпруга да не сме глупаци и да имаме разбирателство за доброто на детето. Тя ме излъга десетки пъти, че ще направим споразумение, но това беше за да си стоя кротко докато ми готвят удар след удар в гръб. В момента се търсят именно тези връзки, с които съм заплашван дълго. Слава богу в доказателствата ми има всичко, най-вече имена! Целите записи, дълги часове, ще се представят пред съда. Както са записани – така."

ЧУЙТЕ ЗАПИСИТЕ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама