Джулиана Гани отново се развежда


Джулиана Гани отново се развежда
Снимка: Facebook

Джулиана Гани за пореден път успя да предизвика медийното внимание, чупейки рекорд – 2 развода за 2 години! Силиконовата красавица сподели за решението си, използвайки Instagram. В поредица от сторита Джулиана сподели, че Илиян Найденов ѝ изневерявал, докато тя почивала на френската Ривиера, уговаряйки си среща със студентки.

"Илиян наистина ме предаде, страшен подлец. Той си е писал с други жени и ги е канил в нашето легло, докато аз съм в чужбина", обясни блондинката. 

Тя поясни, че според нея не се е стигнало до физическа изневяра, тъй като преди това са ѝ пратили чатове и видеа, разкриващи какви ги върши Илиян.

"Нормално е да се чувствам разочарована и тъжна, но животът не свършва, а продължава. Аз съм на 30 и вярвам, че най-хубавото предстои", допълни Джулиана.

Относно сина им Давид: "Ще се разведа и ще си взема детето. Той не заслужава нищо. Аз много обичам сина си и ще му дам всичко, което мога. Давид ще бъде много гледан, но не мога да простя на такъв подъл човек".

Припомняме ви, че през 2019 години Гани се раздели официално с първия си мъж Станимир Ташев, който обяви за мързеливец и използвач.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама