Джулиана Гани с пищно парти за сина си (СНИМКИ)


Джулиана Гани с пищно парти за сина си (СНИМКИ)
Снимка: Facebook

Синът на Джулиана Гани, Давид, навърши 6 месеца и по този повод известната му майка вдигна пищно парти. Тематиката на детския купон е вдъхновена от слончето на Дисни, Дъмбо, а цветовете са в обичаната на моделката гама – златната.

Вместо половин торта, както повечето майки взимат за отбелязване на повода, семейството бе избрало 4-етажен сладкарски шедьовър. Разбира се, за важното събитие е била наета пловдивска агенция. Макар и само на половин година, малкият наследник не отстъпва по нищо на известността на майка си – той вече участва активно във фотосесии, като дори е обявен за модна икона.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Нашето малко усмихнато човече стана на половин годинка! За много от вас може би това не е повод за празнуване, но за нас всеки ден с него е празник! 🎂😍 Давид е толкова щастлив! Винаги с усмивка и блестящи като бисери очи! Винаги засмян в захлас и любопитен да опознава света! Истински горда съм с добротата и щастието, които излъчва! 🤗☀️ Вчерашното му парти беше незабравимо! Благодаря на приятелите, които дойдоха от цяла България за да споделим нашия 50% празник :)) Къщата ни също го запомни! Все още намираме стъкла тук-там, ако ме разбирате! Все пак голяма част от гостите бяха с дечицата си!🤪🤭 Благодарим и на екипа на "Тон Бонбон" за страхотното изживяване! @tonbonbon__balon @tonbonbon1 @tonbonbon_cake Всичко беше на ниво! 👏

Публикация, споделена от DJULIANA GANI (@djuliana_gani) на

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Разбери какво обичаш и го следвай, без значение какво ще ти струва.

Анджелина Джоли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама