Джъд Лоу е станал баща на седмо дете (СНИМКИ)


Джъд Лоу е станал баща на седмо дете (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Джъд Лоу явно иска да има наистина голямо семейство. 50-годишният актьор е станал баща за седми път. 35-годишната му съпруга Филипа Коан го е дарила с още едно дете, съобщи The Sun.

За щастливото събитие се разбра, след като звездното семейство беше забелязано с бебешка количка на летище Хийтроу в Лондон.

По-възрастна жена пък беше видяна да бута количка с другото им общо дете, което се роди през септември 2020.  И двете дечица са облечени в синьо, което ни навежда на мисълта, че са момченца. Все още не се знаят имената им.

Преди време актьорът сподели в интервю с Джими Фалън, че няма нищо против да има още деца, тъй като много обича жената до себе си.

"Идеята да имам още деца е невероятна. Голям щастливец съм, че съм с човек, когото безумно много обичам, с когото се забавлявам така, както никога преди в живота ми. Имаме невероятно стабилна и здрава връзка, прекрасно семейство, което включва децата ми, които са вече младежи, а също по-малките, с които е изключително забавно."

Преди това Джуд беше женен за актрисата и дизайнер Сади Фрост, но двамата се разведоха през 2003 г. Двамата имат три деца – Рафърти, 26, Айрис, 22 и Руди, 20.

Филмовата звезда също така има дъщеря, София, на 13, от модела Саманта Бърк и друга дъщеря на име Ада, на седем, от певицата Катрин Хардинг.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама