Джъстин Бийбър и Орландо Блум се спречкаха


Джъстин Бийбър и Орландо Блум се спречкаха

Какъв по-драматичен начин за край на лятно парти в луксозен ресторант в Ибиса от леко сдърпване? Особено ако "скандалджийте" са небезизвестни лица като Орландо Блум и Джъстин Бийбър. Очевидци, присъствали на въпросното парти, твърдят, че Бийбър успял да ядоса Орландо до такава степен, че 37-годишният актьор дори се опитал да го удари, но Бийбър успял да се наведе и да избегне удара.

Сайтът TMZ публикува видео, на което виждаме как двамата очевидно се карат, а Орландо все още е ядосан.

По-интересни са обаче причините за този скандал. Тук, естествено, няма как да се знае със сигурност кое е предизвикало гнева на г-н Блум, но има някои доста логични причини. И специално една - и то не каква и да е - чието име е Миранда Кер. Говори се, че по време да ревюто на “Victoria’s secret” през 2012 година, където Бийбър беше гост звезда, двамата с тогавашната г-жа Блум са се забавлявали страхотно на афтърпартито, след което са завършили вечерта в хотелска стая.

Същевременно, в един от многото пъти, когато Джъстин Бийбър беше разделен със Селена Гомез, 22-годишната певица намери опора не къде да е, а при Орландо Блум. Говореше се, че след раздялата Селена е била съсипана, а Орландо й предложил приятелско рамо, на което да поплаче.

Часове след скандала Джъстин Бийбър публикува снимка на Миранда Кер в профила си в Instagram. Това ни навежда на мисълта, че именно моделът е причина за свадата между двамата, а Бийбър, както винаги, иска да дразни, като в случая го прави със снимка.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама