Джъстин Бийбър разкри, че страда от рядко заболяване (ВИДЕО)


Джъстин Бийбър разкри, че страда от рядко заболяване (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Джъстин Бийбър е получил парализа на лицето, след като е диагностициран с рядко заболяване.

"Исках да ви информирам за това, което се случва. Очевидно е, че както вероятно виждате от лицето ми, имам синдром, наречен синдром на Рамзи Хънт, който е причинен от вирус, атакуващ нерва в ухото ми и лицевите ми нерви и е причинил парализа на лицето ми", казва 28-годишната попзвезда във видеоклип в Instagram.

Според нюйоркската болница "Маунт Синай" синдромът на Рамзи Хънт се характеризира с болезнен обрив около ухото, лицето или устата. Той се проявява, когато вирусът на варицела-зостер инфектира нерв в главата, като понякога причинява парализа.

"Както виждате, това око не мига. Не мога да се усмихвам от тази страна на лицето си. Тази ноздра не се движи, така че има пълна парализа от тази страна на лицето ми", продължава Бийбър, жестикулирайки към дясната страна на лицето си.

"Така че за тези, които са разочаровани от отмяната на следващите ми концерти, просто физически очевидно не съм способен да ги направя. Това е доста сериозно, както можете да видите. Иска ми се това да не е така, но очевидно тялото ми казва, че трябва да намаля темпото".

Изпълнителят на "Peaches" обяви в сряда, че ще отложи няколко концерта от продължаващото си световно турне Justice World Tour поради неизвестен тогава здравословен проблем.

След възстановяването Бийбър ще продължи турнето, което е планирано до март 2023 г.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Мъжете може да са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама