Добри новини за здравето на Селин Дион


Добри новини за здравето на Селин Дион
Снимка: Getty Images

Певицата Селин Дион не само, че не е в инвалидна количка, каквато информация се беше появила в онлайн изданията, а дори възнамерява скоро да се завърне на музикалната сцена. Това стана ясно от интервю на сестра ѝ - актрисата Клодет Дион.

Вижте още: Искра Донова за трудната битка да има дете

Канадската певица отмени около четиридесет концерта, планирани в Европа до април 2024 заради коварния синдром на скованата личност (SPS), от който страда. Синдромът представлява неврологично състояние, което атакува нервните клетки и създава затруднения при говор и движение.

Знам, че тя е морално и психически силна. Изобщо не е депресирана, тя наистина изпитва радост от живота. Ще се справим с това”, заяви Клодет за френскоезичния сайт showbizz.net.

"Защо казват, че е в инвалидна количка? Защо казват, че е имала рак? Защо са тези измислици?", ядосва се сестрата на звездата.

Вижте още: Синът на Алисия и Валери Божинов се изфука с първото си гадже (СНИМКА)

Клодет е категорична, че Селин Дион не се е отказала от плановете си да се върне на сцената и сподели, че сестра ѝ се лекува в Денвър и следва стриктно назначеното ѝ лечение, защото "иска да се върне, това е сигурно".

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама