Драма: Сузанита с тежки думи към бебето си (СНИМКА)


Драма: Сузанита с тежки думи към бебето си (СНИМКА)
Снимка: Instagram

Певицата Сузанита може да е все още младо момиче, но за сметка на това скандалното дете на музикалната индустрия определено мина през не една и две житейски драми, които я разтърсиха.

Вижте още: Пластична операция? Кейт Бекинсейл разкри защо е в инвалидна количка (СНИМКА)

Изпълнителката, която шокира обществото ни още с първата си песен, се бореше със зависимост към наркотици в клиника, а след това роди сина си Матиас, който е плод на любовта ѝ със спортиста Марк Славов.

Двамата с таткото на детето ѝ се разделиха малко след като Сузанита роди, но преди няколко месец се събраха. И точно, когато феновете на скандалната пловдивчанка се зарадваха, че малкият Матиас вече е с мама и тати, оказва се, че дъщерята на Орхан Мурад отново се е разделила със Славов. 

Младите родители са изтрили всичките си общи кадри в социалните мрежи и вече не се следват един друг, а единствената им обща снимка е от рекламата на новата им песен "Палермо".

Освен това Сузанита качи снимка на сина си на стори в Instagram, което започва с думите: "Не ставай мъжкар, сине", а целият текст по-надолу звучи като откровение на жена с разбито сърце.

Вижте още: Брук Шийлдс с разтърсващи признания: Припаднах и се събудих до Брадли Купър

Какво точно се е случило отново между Сузанита и бащата на детето ѝ не е ясно, но при последната им раздяла майката на скандалната певица го обвини в употреба на наркотици и системни изневери.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама