Дрейк издаде стихосбирка, подготвя и албум


Дрейк издаде стихосбирка, подготвя и албум
Снимка: Getty Images/Guliver

Канадският певец и рапър Дрейк издаде стихосбирка и обяви, че предстои да издаде и нов албум, съобщи сп. „Ролинг стоун“.

Рекламната кампания за стихосбирката, наречена „Заглавията развалят всичко“, включи публикации във вестници като „Лос Анджелис таймс“, „Ню Йорк таймс“, „Хюстън кроникъл“ и много други. Така Дрейк показа корицата на книгата си, а в рекламите беше включен и QR код, който води до уебсайта на стихосбирката, където в кратко изявление беше обявен и предстоящият албум на изпълнителя, озаглавен „For All the Dogs“.

Busta Rhymes получи награда за цялостно творчество

Докато „Заглавията развалят всичко“ беше достъпна на пазара още от събота, Дрейк все още не е разкрил датата за излизането на новия си албум.

Сред предишните музикални проекти на певеца са „Her Loss“ – съвместен албум с участието на рапъра 21 Савидж, както и соловите албуми „Certified Lover Boy“ и „Honestly, Nevermind“.

Дрейк обяви излизането на книгата си в социалните мрежи в петък. Стихосбирката е написана в сътрудничество с текстописеца Кенза Самир, който е писал песни с Дрейк в миналото.

„Не знам дали някога през живота си съм искал хората да купят или подкрепят нещо толкова много“, написа Дрейк в публикацията си в Инстаграм.

Канадецът загатна за проекта още миналото лято по време на дебютния епизод на своето радио предаване „Маса за един“.

„Благодаря на всички, които ми помогнаха с това. Поздрав за Кенза. Кенза, обичам те“, каза Дрейк в епизода.

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама