Дуейн Джонсън - Скалата с мераци да става президент


Дуейн Джонсън - Скалата с мераци да става президент
Снимка: Getty Images/Guliver

48-годишната филмова звезда Дуейн Джонсън - Скалата призна, че е отворен за идеята да се кандидатира за Белия дом, но само ако "хората" искат той да премине в политиката.

Актьорът каза пред "Ю Ес Ей Тудей": "Бих помислил да се кандидатирам за президент в бъдеще, ако хората искат това. Наистина го мисля и по никакъв начин не се шегувам. Това зависи от хората".

Дуейн по-рано намекна, че може да предизвика Доналд Тръмп за президентството на САЩ през 2020 г. Тогава екшън звездата призна, че е удивен от подкрепата, която е получил от феновете.

Той коментира: "Наистина бях поразен. И това е толкова мотивиращо. Но мисля, че трябва да се замислим защо. Смятам, че това е, защото, знаете ли, много хора искат да видят различно ръководство днес - но не просто различно, а по-добро лидерство, нали?"

ММА боецът, превърнал се в актьор, срещна вълна от подкрепа при намека, че би искал някой ден да стане президент на САЩ.

Запитан какви лични качества го правят подходящ за ролята, звездата от "Спасители на плажа" и "Бързи и яростни", който е един от най-печелившите актьори в Холивуд, отговори: "Мисля, че по-уравновесен и по-малко буен".

"Мисля също, че през годините станах човек, с когото много хора се идентифицират: ставам рано сутрин, ходя на работа и прекарвам време с колегите си, грижа се за моето семейство. Обичам да се грижа за хората. И мисля, че такива неща наистина са близки до хората, особено днес", подчерта бъдещият кандидат за президент.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Никой не може да ви накара да се чувствате по-низши без вашето съгласие.

Елинор Рузвелт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама