Двама български актьори ще участват в продукция на Marvel (СНИМКИ)


Двама български актьори ще участват в продукция на Marvel (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Българската актриса Ирмена Чичикова участва в 2 епизода от телевизионния минисериал "Тайно нашествие" (Secret Invasion), а героинята и се нарича Крийга, става ясно от сайта за филмова информация IMDB.

Освен нея във филма взима участие и друг български актьор – Венцислав Янков, в ролята на командир от ФСБ. Той също се появява в два от епизодите на сериала.

Това е още един пробив на талантлива българка във вселената на Marvel, след като по-рано Мария Бакалова даде гласа си на космическото куче Козмо в "Пазители на галактиката 3".

Вижте още: Анелия се сгоди, показа пръстена (СНИМКА)

"Тайно нашествие" е създаден от сценариста Кайл Брадстрийт и е част от вселената на Marvel, като се разпространява чрез платформата Disnеy+. Филмът е със рейтинг 7 в IMDB, което е доста висока оценка от страна на зрителите.

Освен българската актриса в минисериала участват още звезди като Самюел Джаксън, Бен Менделсън, Коби Смълдърс и Оливия Колман.

Чичикова спечели международно призвание с участието си в наградения със "Златна мечка" на кинофестивала в Берлин филм "Не ме докосвай". Позната е и от ролите си в българските филми "Доза щастие", "Аз съм ти" и "Виктория".

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Преминала съм през всичко разновидности на ада. Но никога не позволих това да ме сломи. Никога!

Тина Търнър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама