Дъщерята на Джако опита да се самоубие


Дъщерята на Джако опита да се самоубие

Дъщерята на Майкъл Джексън, Парис, бе приета в болница, като вероятната причина е опит за самоубийство, съобщи специализираният сайт за новини за шоубизнеса TMZ.com.

Говорител на полицията отказа да потвърди самоличността на отведения в болницата пациент, но посочи, че полицаите са били извикани призори в имот в Калабасас, южно от Лос Анджелис, където живее 15-годишната Парис Джексън.

Момичето е пуснало във вторник вечер няколко съобщения в Twitter, сред които: "Защо сълзите са солени?", "Вчера всичките ми проблеми изглеждаха изчезнали, сега напротив изглежда, че са тук завинаги". Според TMZ, който цитира анонимни източници, става въпрос за опит за самоубийство, пише БГНЕС.

Парис е изнесена от дома си на носилка, след обаждане на телефона за спешни случаи 911, като вероятно се касае за свръхдоза медикаменти. Източник от спешните служби е казал през TMZ, че по китките на момичето е имало разрези. Говорител на полицията отказа да даде подробности, позовавайки се на забраната да се разкрива самоличността на пациенти при спешни случаи.

TMZ цитира също така твърденията на близък на Парис, според когото това не е първият й опит за самоубийство, но е много по-сериозен, а не "просто вик за помощ".

Запознат източник разкри пред "Ентъртейнмънт Тунайт", че тя опитала да сложи край на живота си вчера, след като получила забрана да отиде на концерта на ексцентричния музикант Мерлин Менсън с Алис Купър.

Други запознати източници разкриват, че Парис "откачила" и започнала да крещи на човека, който й забранил да види рокаджията. След това тя се заключила в спалнята си в имението Калабасас в Калифорния и прерязала ръката си. После тийнейджърката оставила бележка и се обадила на горещата линия за самоубийства.

Майката на Парис, Деби Роу, която била забелязана да говори с полицаи вчера пред ранчото си в Калифорния, потвърди опита за самоубийство.

"Това беше обикновен спор с тийнейджър за това къде може да ходи Парис и какво може да облича. Но той може би е бил съкрушителен за нея. Тя беше подложена на ужасен тормоз в последно време. Всички твърдения за злоупотребите на Майкъл с деца се върнаха отново в новините, както и подробности за употребата на наркотици и дори въпроси дали той е биологичният баща на децата. Освен това Парис трябваше да даде показания по делото за смъртта на баща си. Всичко това си каза думата", разкри запознат източник пред британския таблоид "Сън".

Снощи бабата на Парис Катрин Джексън, с която момичето имало спорове в последните седмици, заяви, че внучката й е "физически добре" след опита за самоубийство.

Припомняме, че Майкъл Джексън почина преди 4 години от смъртоносна доза от хирургичното обезболяващо пропофол. Поп идолът беше женен за Деби Роу между 1996г. и 1999г. и двамата имат две деца. Принс Майкъл се роди през 1997г., а Парис - през 1998г. Третото дете е син - Принс Майкъл ІІ, известен още като Бланкет.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не можеш да промениш това, срещу което отказваш да се изправиш.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама