Дъщерята на Джоли защитава бежанците


Дъщерята на Джоли защитава бежанците

Шайло Джоли - Пит явно е филантроп като майка си. Известната холивудска актриса Анджелина Джоли бе забелязана на летището в Лос Анджелис с три от децата си Шайло, Захара и Пакс на път за Лондон.

9-годишната Шайло по-скоро приличаше на ходещо политическо послание. На блузката й бе ликът на Алберт Айнщайн с надпис: "Einstein was a refugee" (Айнщайн беше също бежанец).

Както е известно, германският учен на времето бяга от нацистка Германия в Щатите. Той има няколко гражданства - германско, швейцарско, американско. Чрез блузката си Шайло показва подкрепата си за бежанците и мигрантската криза, която е обхванала Европа.

Припомняме, че от доста време майка й Анджелина Джоли е посланичка на добра воля към Върховния комисариат на ООН за бежанците и подкрепя много каузи. През юни 2015 г. актрисата заведе Шайло в югоизточна Турция в лагер със сирийски бежанци. По всичко личи, че малката е решила да върви по стъпките на майка си и да се ангажира с каузата. 

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама