Дъщерята на Еминем работи по 8 часа във фризьорски салон (СНИМКИ)


Дъщерята на Еминем работи по 8 часа във фризьорски салон (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Въпреки голямото богатство на баща си, осиновената дъщеря на американския рапър Еминем - Алейна Мари Скот работи в салон за красота близо до дома си в Рочестър Хилс, Мичиган.

Вижте още: Бритни Спиърс спря кранчето на майка си, почна работа като учителка

Тя има цели 110 000 последователи в Instagram, но не споделя информация и снимки от ежедневната си работа в профилите си в социалните мрежи.

Папаршки снимки показаха как Алейна разговаря с клиент и показва продуктите си по време на една от осемчасовите си смени. Според източник, скромната дъщеря на Еминем има страхотни отношения с всичките си клиенти.

Въпреки че е много активна в социалните мрежи Алейна Мари Скот не обича да е в светлината на прожекторите и е първият човек в семейството си с висше образование.

Алейна е осиновено дете на Еминем и бившата му съпруга Ким Матърс. Биологичната ѝ майка е Доун, сестрата-близначка на Ким, която умира от свръхдоза през 2016 г.

Вижте още: Култово ВИДЕО: Бойко Борисов и Валери Божинов се събраха

"Племенницата ми е част от живота ми откакто се роди", споделя рапърът през 2004 г. пред Rolling Stone, скоро след осиновяването. Той дори я споменава в текстовете на песните си, където я нарича Лейни.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

По-скоро бих се доверил на женския инстинкт, отколкото на мъжкия разум.

Станли Болдуин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама