Дъщерята на Фатик си хвана богаташ (СНИМКИ)


Дъщерята на Фатик си хвана богаташ (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

Старите хора казват, че "Пари при пари отиват", а настоящата половинка на Александра Тюркмен потвърждава тази поговорка. Наследничката на покойния мафиотски бос Фатик изживява своя романс с младия и супер успешен бизнесмен Никола Николов, който макар да е двойник на шампиона по бокс Владимир Кличко, е насочил силите си не на ринга, а в ресторантьорския бизнес. Милионерът е собственик на верига за производство и доставка на пица в България. 

Снимка: Dominos

Вижте още: Цветелина Янева стана Барби (СНИМКИ)

Близки до Александра издават, че връзката им започнала още през миналата есен, но прекъснали отношения за известен период от време поради факта, че дъщерята на Фатик заминала с по-малката си сестра Адриана за САЩ. Макар Никола да ѝ обещал, че ще я последва, не го направил, тъй като имал много работа около отварянето на нови ресторанти на веригата у нас. Към днешна дата влюбените отново са заедно, пише "Пик".

Вижте още: Най-добрата ни сноубордистка Сани Жекова се омъжи

Сред по-известните изгори на Александра Тюркмен са сърфистът Иво Николов, богатият французин Албърт Вини и актьорът Явор Бахаров. 

Преди време наследницата на Фатик сподели в интервю за Мон Дьо, че ѝ е много трудно да се привърже трайно към някого и да открие правилния мъж. Причината е, че е загубила рано баща си, силно фиксирана е към личността му и го идеализира.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Стремете се не да бъдете успешни, а да бъдете ценни.

Алберт Айнщайн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама