Дъщерята на Фики Стораро стана на 2, ето СНИМКИ от партито


Дъщерята на Фики Стораро стана на 2, ето СНИМКИ от партито
Снимка: Instagram

Еслем, дъщерята на Фики Стораро и съпругата му Гюлджан, навърши 2 годинки на 21 август 2023. По този повод щастливите родители са спретнали чудно парти на малката.

Поп-фолк певецът публикува снимки от рождения ден в Instagram профила си, като написа към тях: "2 години неизмеримо щастие! Ти се появи и направи света ни още по-красив и смислен! Обичаме те безкрайно, принцесо Еси!'.

Големият син на Тони Стораро сподели, че на купона са били само най-близките приятели и роднини.

"Празнувахме само с най-близки приятели и роднини. Винаги съм държал да се обграждаме само с хора с чисти сърца, които искрено желаят доброто на семейството ми и малката ми принцеса. Прекарахме си страхотно с обилна почерпка и хубава музика. Като музикално семейство пяхме цяла вечер", каза Фики пред "България днес".

Вижте още: Скочиха грозно на децата на Златка Райкова (СНИМКА)

"Със съпругата ми и цялото семейство подготвихме много изненади за Еси. Любимите X герои - Маша и Мечокът, оживяха, за да я поздравят, а розовият цвят присъстваше навсякъде, точно като за истинска принцеса. Имаше и много подаръци, но най-големият подарък, който имаме всички, не е материален. Това е, че цялото семейство сме заедно и се подкрепяме както в добро, така и в лошо. За мен това е най-голямото щастие и благоденствие на всички ни", заяви още певецът.

Фики и Гюлджан са родители и на 5-годишния Тони, който е много близък с дядо си, на когото е кръстен.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама