Дъщерята на Гала съобщи, че има коронавирус с гола снимка


Дъщерята на Гала съобщи, че има коронавирус с гола снимка
Снимка: Instagram

Мари Будева, дъщерята на Гала, разкри, че е заразена с коронавирус. 23-годишната красавица съобщи новината, като сподели в Instagram своя гола снимка от банята.

"Covid, но нека го направим секси", написа тя към кадъра, който събра хиляди лайкове и пожелания за по-бързо оздравяване.

Мари е разбрала, че е болна на фаталния петък 13-и, два дни, след като стана ясно, че майка ѝ вече се е излекувала от вируса и тестът ѝ е отрицателен.

Припомняме, че в края на октомври водещата на предаването "На кафе" съобщи, че има COVID-19, а по-късно и нейният партньор Стефан също се зарази.

Преди дни Мари направи лайв чат с тях двамата, в който те разказаха повече за това как протича при тях болестта. Младото момиче обясни, че тя им пазарува, но се чувства много странно от факта, че не може да ги доближи. Гала разкри, че коронавирусът определено ги изненадва.

"Малко сме като на виенско колело. Ту сме горе, ту сме долу. От третия ден започнаха да избледняват симптомите и да ни се струва, че се оправяме, а няколко часа след това изведнъж те връхлитат с двойна сила."

Вижте какво още казаха във видеото:

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама