Дъщерята на Николина Чакърдъкова проговори за бившия си, който наръга 3-ма с нож


Дъщерята на Николина Чакърдъкова проговори за бившия си, който наръга 3-ма с нож
Снимка: Instagram

В семейството на голямата ни народна певица Николина Чакърдъкова се разрази огромен скандал преди дни, след като бившия ѝ зет Симеон Бакалов намушка трима души с нож.

Дъщеря ѝ Мария Чакърдъкова, която има две деца от Симеон, коментира отношенията им преди развода.

Вижте още: Няма да повярвате, че това е братът на Лидия (СНИМКИ)

"Искам да заявя, че едно от лицата, замесени в конфликта - Симеон Бакалов, е мой бивш съпруг и сме разделени. В миналото никога не е проявявал агресия към мен или семейството ми. Всеки конфликт има две страни и се надявам правоприлагащите органи да установят реалната виновност на двете страни в конфликта. Моето име и това на майка ми бе замесено в инцидент, който се е случил в нощта събота срещу неделя в селото, а ние общо нямаме. Осъждам остро такива постъпки, те са недопустими за нашето общество. Нека органите на реда да предприемат необходимите мерки и законът да определи наказание за всеки един от деятелите. Всеки носи последствия за своите действия", каза пред "България Днес" дъщерята на народната ни певица. 

Вижте още: Забъркаха Джони Деп и Джена Ортега в пиперлив романс

Припомняме ви, че след кървавия инцидент Бакалов отишъл на дискотека в Гоце Делчев, където бил арестуван. При задържането си той обяснил, че бил нападнат от десетина души и поради тази причина се наложило да се защитава.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не приемайте себе си твърде сериозно. Знайте кога да се присмеете на себе си.

Холи Бери

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама