Забъркаха Джони Деп и Джена Ортега в пиперлив романс


Забъркаха Джони Деп и Джена Ортега в пиперлив романс
Снимка: Getty Images

Каквото и да правят и колкото и да се крият, звездите си остават звезди и клюките по техен адрес са неизбежни. Сигурно точно това е и причината преди време Джони Деп да заяви, че "вече няма нужда от Холивуд".

Наскоро популярният клюкарски блог DeuxMoi, чиито сведения често се потвърждават, разпространи новината, че Джони Деп е бил забелязан със звездата от сериала „Уенсдей“ Джена Ортега. В мрежата веднага плъзнаха слухове, че знаменитостите се срещат, макар Джена да е само на 20 години, а Джони на 60. Въпреки това, някои интернет потребители предполагат, че актьорът тайно е участвал в снимките на филма на Тим Бъртън Beetlejuice 2, в който главната роля се изпълнява от Джена, но на мнозина повече се хареса скандалната романтична версия.

Вижте още: Шайло Джоли-Пит отново прикова погледите с новата си прическа (СНИМКИ)

Слуховете предизвикаха такъв обществен отзвук, че Ортега и Деп нямаше как да не ги коментират, което е доста необичайно, тъй като известните актьори често не обръщат внимание на това, което пишат в пресата. Явно клюките са им се сторили прекалено крещящи. Ортега се обърна към феновете чрез социалните медии. „Толкова е нелепо, че дори не е смешно. Никога през живота си не съм срещал Джони Деп и никога не съм работил с него. Моля, спрете да разпространявате лъжи и ни оставете на мира“, написа тя.

Джони Деп също направи изявление чрез свои представители. „Г-н Деп няма лични или професионални отношения с г-жа Ортега“, се казва в него. Той никога не я е срещал и никога не е говорил с нея. Двамата не участват в нито един проект заедно, а това също не е в плановете им. Той е ужасен от тези неоснователни и злонамерени слухове, които имат за цел да навредят на репутацията и кариерата му.

Източник: БГНЕС

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама