Живот като на кино: Алис Купър предложил на Джони Деп да снима семейна драма с Амбър Хърд


Живот като на кино: Алис Купър предложил на Джони Деп да снима семейна драма с Амбър Хърд
Снимка: Getty Images

Всеки човек, който малко или много следи световните събития, е наясно с ожесточения развод, който се спрертнаха Джони Деп и Амбър Хърд от двете страни на Атлантическия океан. Техните съдебни битки привлякоха интереса на милиони хора по цял свят, а в това число и на доста известни личности. 

Рок ветеранът Алис Купър е бил толкова впечатлен от мащабността на събития, че веднъж е повдигал пред приятеля си Джони Деп темата за тежкия му развод.

Вижте още: Риана е родила втория си син (СНИМКА)

Купър, който в продължение на осем години свири с Деп в групата "Hollywood Vampires", споделя пред британския вестник Times, че веднъж е предложил на своя приятел и колега:

"Имам страхотна идея. Ти и Амбър трябва да направите римейк на "Войната на семейство Роуз". Кой не би отишъл да гледа това?"

Според Алис Купър Джони Деп се е изсмял на идеята да пресъздаде филма от 1989 г., в който съпрузи, изиграни от Майкъл Дъглас и Катлийн Търнър, воюват помежду си.

Купър добавя, че приятелят му винаги се е опитвал да избягва вниманието, което личният му живот предизвиква.

"Джони е добър китарист и в известен смисъл би бил най-щастлив да се занимава с това, да свири в някоя група и да не му се налага да се справя с огромното внимание, което получава. Но той е и много добър актьор", казва рокаджията.

Алис Купър, освен страхотен музикант, също се е снимал в десетки филми, сред които "Светът на Уейн" (1992), "Тъмни сенки" (2012) и поредицата "Кошмари на Елм Стрийт", и е считан за едно от "лошите момчета" на рока, знае как се "раждат" драматични заглавия.

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Старостта не е място за глезени момиченца.

Бети Дейвис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама