Амбърд Хърд за Джони Деп: Онова, което преживях, няма да прекрати кариерата ми


Амбърд Хърд за Джони Деп: Онова, което преживях, няма да прекрати кариерата ми
Снимка: Getty Images

След публичния съдебен спор между Амбър Хърд и бившия ѝ мъж Джони Ден, завършил в негова полза, актрисата сякаш се покри, опитвайки се да се справи с последиците - в личен и кариерен план. Преди няколко месеца 37-годишната звезда се завърна на снимачната площадка и в момента активно промотира новия си филм "In the Fire". Действието в продукцията се развива през 1988 г., а Хърд играе американска психиатърка, която трябва да разреши случай на момче от Колумбия, обвинено от общността си, че е Дявол.

Вижте още: Преслава разкри истината за отношенията ѝ с мъжа на Галена

На официалното събитие за представянето на филма актрисата сподели пред Deadline: "Умея да контролирам онова, което излиза от устата ми. Това, което не мога да контролирам, е как моята чест и всички усилия, които сме вложили във филма, са заобиколени от разни клипчета и коментари за съвсем други теми".

Хърд призна, че ѝ е много трудно да се справя с критиката, насочена към нея след делото с Джони Деп: "Ето нещо, което трябваше да науча - че не мога да контролирам историите, които другите съчиняват за мен. Вероятно това е нещо, което ще оценя по-късно през живота си, следвайки своя път. Точно сега не искам към мен да летят толкова много камъни. Нека да изкараме слона от стаята, за да мога да кажа: аз съм актриса - дошла съм, за да подкрепя един филм и това не е нещо, заради което трябва да бъда съдена".

Вижте още: Горчиво: Евгени Димитров се ожени за водеща от bTV

Хърд говори и за постиженията си в актьорската професия, посочвайки, че има десетилетия работа зад гърба си, които ѝ позволяват да заслужи уважение. "Това е достатъчно важно. Онова, което преживях, не ми отнема кариерата. И със сигурност няма да я прекрати. Така че - нека поговорим за филма." Близо 200 дни (196, ако трябва да сме съвсем точни) Амбър Хърд не бе публикувала нищо в своя Instagram акаунт, но сега тя е готова да възроди кариерата си и да загърби темата "Джони Деп", доколкото това е възможно.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Когато паднеш, все още не си победен. Истински победен си тогава, когато откажеш да станеш и да пробваш отново.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама