Дъщерята на Шон Пен е истинска красавица (СНИМКИ)


Дъщерята на Шон Пен е истинска красавица (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Шон Пен е щастлив и горд баща. Дилън, дъщерята на 61-годишния актьор, е голяма красавица, която освен това е и много талантлива. Тази седмица тя го придружи на благотворително събитие на организацията му CORE, която подпомага програми за реакция при кризи в Латинска Америка.

30-годишната блондинка изглеждаше прекрасно в сребриста рокля с цепка.

Марк Антъни и Леонардо ДиКаприо, който е изявен филантроп, също взеха участие в събитието, което се състоя в Soho Beach House, Маями.

Дилън е дъщеря на актьорите Шон Пен и Робин Райт. Стартира кариерата си като модел, след което тръгва по стъпките на родителите си. Самата тя споделя, че е израснала без какъвто и да е привилегирован достъп до киноиндустрията. Участвала е във филмите "Елвис и Никсън", "Нощен ловец", "Condemned" и "Денят на флага" (2021), чийто режисьор е баща ѝ. Те се събират на снимачната площадка, за да изиграят ролите, които имат и в реалността.

"За мен снимането на този филм беше като семейна терапия, на която се подлагаш пред очите на цял куп непознати хора", каза преди време Дилън.

Заради ролята си в лентата красавицата получи заслужени похвали и отличия - от Филмовия фестивал Савана и от Фестивала в Довил.

В момента Дилън Пен се снима във филма "Трамп" на Майкъл Съдърленд, чиято премиера ще е през 2022.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама