Елизабет Хърли се съблече чисто гола на 58 (ВИДЕО)


Елизабет Хърли се съблече чисто гола на 58 (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Елизабет Хърли никога не се е срамувала да демонстрира невероятното си тяло в оскъдни бански костюми. Този път 58-годишната актриса и модел се съблече чисто гола, като публикува и кратко видео в Instagram профила си.

Както сами можете да видите, Лиз без свян лежи в голяма надуваема диня и се наслаждава на августовското слънце в басейна.

Вижте още: Скочиха грозно на децата на Златка Райкова (СНИМКА)

Звездата не е тагнала мястото, на което се намира в момента, но този месец прекарва значително време във френския курорт Сен Тропе.

Миналата седмица пък синът ѝ Деймиън похвали майка си, че изпълнява ролята на "800 родители едновременно", казвайки, че са толкова близки, че се чувстват като "брат и сестра".

21-годишният модел, превърнал се в режисьор, чийто баща Стив Бинг не е бил част от живота му, разкри, че не смята, че е пропуснал нещо, докато е израствал в семейство с един родител.

"Мама се грижеше за мен като 800 родители едновременно. Толкова сме близки. Понякога като брат и сестра", каза той в немското шоу Exclusiv.

Вижте още: Тайнствена и мрачна: Моника Белучи е неузнаваема, говори за Тим Бъртън (СНИМКИ)

Елизабет зачена единственото си дете по време на кратка връзка със Стив малко след като се раздели с Хю Грант през 2000 г. Тя роди Деймиън през 2002, но бизнесменът оспори бащинството, твърдейки, че по това време двамата са били в неангажираща връзка. Въпреки че ДНК тестът доказа, че Бинг е бащата на Деймиън, той не стана част от живота му и се смята, че никога не са се срещали. Бинг загина през 2020, когато скочи от 27-ия етаж на жилищната си сграда в Лос Анджелис.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама