Емануела съсипа Мартин-Елвиса, каза бруталната истина за него (СНИМКИ)


Емануела съсипа Мартин-Елвиса, каза бруталната истина за него (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

Преди да влезе в „Игри на волята“, всички познаваха Мартин Николов-Елвиса като бивше гадже на поп-фолк певицата Емануела. От известно време дори циркулират слухове, че двамата са подновили любовните отношения. Е, истината не може да е по-далеч!

Гласовитата Емануела явно има доста натрупан гняв към бившия си. По всичко личи, че чашата е преляла, когато Елвиса се провъзгласи за милионер в реалния живот. Ето че синееоката изкусителка отказва да мълчи повече и дори нещо повече – направи бившия си на „две стотинки“.

Вижте още: Вижте красивата Лора от MasterChef преди корекциите (СНИМКИ)

„Виждам всички симптоми на „сериозни психологичния отклонения“ в един, който се превърна в най-мразения, гледайки тези Игри отстрани! От участието му в „Игри на волята“ разбрах, че се е представил за милионер, управляващ ресторанти!

От страх участниците да не го хейтят ли ги покани, плати им сметката (разбира се, с одобрението на собствениците), за да направи реклама (поне някаква работа да свърши). До колкото знам единственото, което управлява, са алкохолни запои, кажи-речи всеки ден, и то с промишлена консумация! Ресторантите, слава Богу, се управляват от други хора с по-големи проценти участие, дори част от персонала се чудели дали той наистина им се води като шеф?!

Той НЕ работи, не прави нищо по цял ден, работата му е деградация в алкохол през ден с компания от други неща и абстиненция!

"Лъжеше дори родителите си, че не е с мен, за да му дадат някой лев, за да си оправи сметките! И когато аз казвах, че сме заедно, той им казваше, че съм луда! Аз го карах да отиде на психолог, но уви, нещата ескалираха и аз си тръгнах от този Ад!“

"Това трябва да е мъж на 40 г., но защо е с поведение на хлапе на 18? Какво знае за бизнеса, който уж е негов - нищо, и по-добре, защото до сега щяха да са фалирали! Какъв точно милионер може да си, да ипотекираш апартамента си само и само да имаш малка част от нещо, което дори не разбираш!" Дивата не си поплюва и продължава с излиянията. "От малък си мечтае да е известен, това е единствената му мисия в живота, поне да имаше за какво, а той освен злоба и агресия, е и лош пример, ужасно предупреждение за това в какво общество живеем! Истината е, че ако беше добър човек можеше да бъде много успял, а не деградиращ и безполезен, обикалящ кръчмите през ден в алкохолни запои!"

"Срам ме е, че свързват името ми с неговото, но да съм си мислела на времето..."

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата.

Паулу Коелю

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама