Еми Стамболова за зората на поп-фолка: Историите за чували с пари са истина (ВИДЕО)


Еми Стамболова за зората на поп-фолка: Историите за чували с пари са истина (ВИДЕО)
Снимка: Facebook Еми Стамболова

Еми Стамболова, която беше сред най-популярните певици от зората на поп-фолка у нас, призна, че по онова време изпълнителите от жанра са получавали много пари, за да пеят. 50-годишната изпълнителка разкри, че дори е успяла да купи апартамент с хонорара само за една вечер.

"Парите бяха добри. Тогава се изкарваха пари, всички имаха пари. След една такава вечер купих апартамента на нашите. Историите за чували с пари са истина, дали са били в чували, куфарчета, чекмеджета... пари се изкарваха", сподели Стамоболова в интервю пред Мариян Станков Мон-Дьо по Нова телевизия.

За лошите момчета от 90-те

"За лошите момчета от 90-те не мога да кажа нищо лошо. Когато се радваха наистина стреляха, но не по мен или някои от колегите. Те гърмяха в таваните или навън, напред не стреляха. Никога няма да забравя един момент, бях си в родния град Свищов след операция на гласните струни и получавам телефонно обаждане. Казват ми, че собственик на заведение иска да открие с мен и евентуално да остана на работа там. Никой не ми казва кой е собственикът и кое е заведението. След два часа и половина бяха пред родния ми дом в Свищов. Тогава разбирам, че ще пея в "Мираж". Виждах неща, които съм виждала само по телевизията. Като "Алиса в страната на чудесата". Тогава разбрах кой е Георги Илиев", спомни си Емел, както е истинското ѝ име.

Вижте още: Кали издаде истината за отношенията си с младото си гадже

За баща си, който е изгубила преди много години

"Липсва ми. Упреквам се, че не му казах достатъчно пъти колко много го обичам. Затова всеки ден го казвам на децата и приятелите си. Няма ден, в който да не мисля за баща си. Когато го загубих, се чувствах безпомощна. Разбрах, че е болен от рак, докато бях бременна. Дори мислех да махна бебето. Не мислих, че двете неща са съвместими. Надявах се да успея да го спася. Не изпратих баща си в последния му път, отидох на гроба 52 дни след смъртта му."

За любовта с по-млад мъж

"Когато се запознахме той беше на 22, а аз току-що щях да правя 35. В началото много хора не вярваха, че ще изкараме толкова време заедно, особено когато забременях с голямата ми дъщеря. Тогава ми казваха "Ти си ненормална да родиш от толкова млад мъж. Ние не се познавахме напълно. Забременях на четвъртия месец от нашата връзка. Бях много притеснена как ще реагират неговите родители, но се оказа, че са адски готини и до ден днешен живеем под един покрив. Той продължава да бъде влюбен в мен, което е много хубаво. Мисля, че уважението между нас е това, което ни спасява - да сме вече 15 години заедно, да имаме две прекрасни дъщери."

Вижте още: Коцето се похвали с новата си кола за половин милион (ВИДЕО)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

В действителност там, където не достигат разумните доводи, ги заменят с викове.

Леонардо да Винчи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама