Енрике Иглесиас: Не съм готов за сватба


Енрике Иглесиас: Не съм готов за сватба

"Не съм готов още за сватба, но се виждам като баща на едно или на две деца", признава Енрике Иглесиас пред журналиста Георги Тошев във Флорида по време на снимките на филма "Презареждане", който тази неделя, 13 март, bTV ще излъчи от 12, 30 часа в поредицата "непознатиТЕ“.

Един от най-желаните ергени в света покани за първи път български екип в прочутото "Критерия“ студио в Маями, където са записвали Адел, АББА, Боб Марли, Ерик Клептън и други музикални звезди. В студиото е записал някои от златните си хитове и бащата на Енрике – Хулио Иглесиас. Енрике върви по неговите стъпки и прави първите си записи в началото на 90-те години в легендарното студио.

Как успява да се задържи в шоубизнеса вече толкова години, защо записва първия си албум под прикритие и каква е истината за отношенията с баща му, има ли конкуренция помежду им, ще разберат зрителите тази неделя. Пред Тошев Енрике Иглесиас е откровен за връзката си с бившата тенис звезда Ана Курникова.

"Не мисля още за брак, но сме заедно. Не е лесно да се живее с мен. Понякога съм труден за издържане, заради това, с което се занимавам, заради начинa, по който мисля. Определено си меня настроенията. Пътувам непрестанно, а когато не пътувам и съм си вкъщи, отново си мисля за работа. За мен музиката не е само професия, тя е част от мен. Тя е с мен 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата“.

Защо Енрике се влюбва в Ана? "Това, че е толкова грижовна, любяща, а в същото време е толкова луда, енергична, пълна е с живот“. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Колко нечестно! Само едно здраве и толкова много болести!

Виктор Шлихтер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама