Ергенът Евгени и любимата му Валерия издават обща песен


Ергенът Евгени и любимата му Валерия издават обща песен
Снимка: "Ергенът"/Facebook

Феновете на двойката Валерия и Евгени, чиято любов пламна в риалитито "Ергенът", чакат с нетърпение влюбените да се сдобият с бебе, но те първо ще ги зарадват с дуетна песен. 

Вижте още: Графа отпразнува 15 години брак, даде „рецептата“ (СНИМКА)

И ако никой не се съмнява в музикалните умения на пианиста, то новото амплоа на моделката определено успя да изненада зрителите на формата.

"Така е. Аранжиментът е мой. Направихме парчето с много мисъл и емоция, дано хората го харесат", сподели Евгени, пише "България Днес".

Идеята за дуета се случила малко преди концерта на Богдана Карадочева и Стефан Димитров, на който Генчев свири. Популярните ни изпълнители дори дали идеи за песента на Евгени и любимата му.

"Не само те, но и Васил Найденов също от година ме кани да направим песен. Ще се случи, но по-нататък, че съм затрупан от нови неща. Едно от най-важните от тях е, че имам предложение да изпълня главна роля в индийско-британски филм, но повече не мога да споделям от това. Все пак искам да кажа, че много се подготвям за първия си опит пред камера по този начин", каза още Евгени.

Макар че Генчев е затрупан с работни ангажименти, той вече иска да има наследник от Валерия.

Вижте още: Риана изненада с нова визия (СНИМКИ)

"Готов съм за баща. Защо не и да станем родители с Валерия, победителката от шоуто, с която в момента имаме връзка. Аз съм на 34 години и ми е време да стана татко. Въпросът е човекът до мен да е готов и да позволи нещата да се случат. Вървим натам", сподели още Евгени.  

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама