Ерос Рамацоти стана дядо за първи път (СНИМКИ)


Ерос Рамацоти стана дядо за първи път (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Ерос Рамацоти стана дядо за първи път. Вчера дъщерята на италианския певец, Аурора, е родила момченце, което са кръстили Чезаре

Аурора Рамацоти е дъщеря на Ерос от първия му брак с модела, телевизионна водеща и актриса Мишел Хунцикер. Именно Мишел първа оповести новината за раждането на внучето си в социалните мрежи. Към съобщението тя публикува и снимка, на която се вижда само юмручето на бебето, което докосва юмрука на баща си, партньора на Аурора – Гофредо Черца. От съобщението на щастливата баба стана ясно, че Чезаре се е родил в клиника в Соренго, в кантона Тичино в Швейцария.

Аурора Рамацоти е блогър, но участва и в музикалните проекти на баща си. Изявявала се и във филми и като водеща на телевизионни програми. В Италия обаче е обект и на доста нападки. Нейни критици казват, че дължи славата си само и единствено на известните си родители. Аурора се защитава шеговито срещу нападките по неин адрес, но неотдавна сподели, че е жертва на истински виртуален тормоз. Тя дори написа рап парче в отговор на онези, които я тормозят онлайн.

Малко преди раждането на внучето си Ерос Рамацоти, който през октомври ще стане не 60, се похвали в социалните мрежи с нова любима – Далила Джелсомино, родена през 1989 г. в Милано, но живееща в Канкун, където работи в областта на недвижимите имоти и хотелиерското настаняване.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

В действителност там, където не достигат разумните доводи, ги заменят с викове.

Леонардо да Винчи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама