Ето как изглежда Хилари Дъф гола и след 3 деца (СНИМКИ)


Ето как изглежда Хилари Дъф гола и след 3 деца (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images/Guliver

Хилари Дъф определено е работила усилено, за да стигне там, където е в момента – има успешна кариера, здраво и голямо семейство, а и изглежда наистина безупречно! Ето защо тя с гордост демонстрира страхотната си фигура на корицата на Women’s Health за май/юни 2022. Споделяйки със списанието, че се „гордее с тялото си“, тя иска другите жени да разберат, че ѝ е отнело време, за да стигне там.

„Горда съм, че тялото ми износи и роди три деца. Стигнах до място, на което да бъда спокойна с промените, през които е преминало. Искам също така хората да знаят, че гримьорът е бил до мен, за да сияе цялото ми тяло на тези снимки, а фотографът ме е поставил в най-ласкателната поза.“, добави тя.

Разбира се, подобно тяло далеч не се постига само с блясък и добро позиране. В интервю за списанието Хилари споделя, че е работила с треньора Доминик Лидер, за да я подготви за голата фотосесия. В допълнение към силовите и кардио тренировки, стречингът четири дни в седмицата, Дъф открила няколко други странични ефекти от интензивната тренировка – по-добър и пълноценен сън.

Хилари също говори за важността на психичното здраве, опитвайки се да не пропуска терапевтични срещи. „Скъсваме си дупетата, за да приведем телата си във форма и да изглеждаме възможно най-добре. Правим процедури за лице, третираме косата си, боядисваме се, скубем вежди, повдигаме мигли и всички тези глупости. Но аз искам да работя отвътре. Това е най-важната част от системата."

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама