Ето как изглежда сватба за 1 млрд. долара (видео)


Ето как изглежда сватба за 1 млрд. долара (видео)

Повечето булки могат само да си мечтаят да имат рокля за 25 000 долара, а на сватбата им да пеят Дженифър Лопес и Енрике Иглесиас. Но когато бащата на младоженеца е милиардер, това е напълно възможно. 

28-годишният син на руския богаташ Михаил Гуцериев се ожени този уикенд за 20-годишната студентка Хатидже Ужахова Евдокимова. Изключително луксозната сватба се състоя в Москва и според слуховете е струвала около 1 милиард долара.

Пищното тържество след венчавката в събота е било в най-разкошния московски ресторант "Сафиса", който е бил украсен с хиляди цветя.

Младата булка е била облечена в невероятно красива рокля на Elie Saab, чиято цена е 25 000 долара. Ръчно ушият модел е с тегло около 12 килограма, с дълъг шлейф и декориран с много камъни.

За забавлението на младоженците и 600-те гости са се погрижили едни от най-известните изпълнители, сред които Дженифър Лопес, Стинг, Патрисия Каас, Енрике Иглесиас и примадоната на руската естрада Алла Пугачова.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама