Ето какво носи Памела Андерсън в дамската си чанта (ВИДЕО)


Ето какво носи Памела Андерсън в дамската си чанта (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

През последните месеци Памела Андерсън е под светлината на прожекторите най-вече заради документалния филм на Netflix "Pamela: A Love Story" и мемоарите си "Love, Pamela". Втората вълна на славата ѝ е чудесен повод да надникнем в дамската ѝ чанта, благодарение на британския Vogue.

Част от нещата, които Памела носи в чантата си, са CBD масло, любовни кристали и изненадваща алтернатива на скрънчи – чифт прашки. Всъщност, точно това е тайната на нейната емблематична прическа – разрошен кок.

След като скача на хотелското легло и изважда вещите си, канадската звезда развежда зрителите през съдържанието на чантата си. „Обикновено правя чанта, в чанта, в чанта“, обяснява Андерсън.

Други дреболии, които Памела носи със себе си, са ретро слънчеви очила, лист хартия за рисуване, ветрило „за горещи вълни“, изкуствени мигли, балсам за устни и кумкуат – любимата закуска на Андерсън.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама