Памела Андерсън: От модел на Playboy до домакиня, правеща туршии (ВИДЕО)


Памела Андерсън: От модел на Playboy до домакиня, правеща туршии (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

55-годишната Памела Андерсън участва във фотосесия за списание WWD и даде интервю за изданието, в което говори за живота в Канада и документалния филм за живота ѝ. Тя се завърна в родната си Канада след турне в САЩ, за да представи документалния филм на Netflix "Pamela: A Love Story" и мемоарите "Love, Pamela". Пам сподели, че в момента сега се чувства свободна и щастлива.

"Веднага щом стъпя на канадска земя, усещам известно облекчение", казва Памела след завръщането си у дома.

През последните няколко години звездата на Playboy живее в малка къща на брега на езерото в Лейдисмит, където е прекарала детството и младостта си.

След пет брака Андерсън е необвързана за първи път от години и планира да се наслади напълно на усещането за свобода. След края на промоционалните турнета актрисата посвещава цялото си време на ремонт и градинарство. Тя води спокоен живот в малък град с една улица и общува със съседи, които познават семейството ѝ от поколения.

"Сега денят ми се върти около кучетата ми. Ставам много рано, пускам кучетата и ги храня, а какво ще направя след това зависи от това дали е лято, защото винаги работя в градината си. Ако е пролет или лято, засаждам, а ако е зима или есен, консервирам, правя туршии и готвя."

Що се отнася до творчеството, Памела отбелязва, че не е могла да вземе решение за издаването на документален филм и книга, докато е имала интимна връзка. За нея съпрузите и децата, както и тяхното мнение, винаги са били на първо място. "Бих се страхувала да разстроя някого или да накарам някого да ревнува, или нещо подобно."

Сега Андерсън е щастлива, че е успяла да сподели със света истинската си любовна история и творческо пътуване. "Всеки ден се събуждам малко по-щастлив", казва звездата от "Спасители на плажа". "Просто никога не съм мислила, че ще имам шанс да направя това. Мислех, че моето наследство ще бъде червен бански костюм и розова пухкава шапка (детайли от нейния емблематичен образ – ред.). Че никой никога няма да разбере през какво съм преминала, какво съм преодоляла и как съм събрала всичко това във формата на творчески арт проект.

На 30 януари се състоя премиерата на документалния филм на "Netflix Pamela: A Love Story". Памела присъства на събитието със синовете Брандън и Дилън от бившия си съпруг Томи Лий, когото нарича единствената любов в живота си. Най-големият син Андерсън също продуцира филма и помага на майка си да разкаже историята си.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама