Ето кои са жените в живота на сексапилния Вин Дизел


Ето кои са жените в живота на сексапилния Вин Дизел
Снимка: Getty Images/Guliver

Много мъже му завиждат и тайно или не чак толкова тайно, искат да приличат на него. И как да не искат – той е Вин Дизел.

Марк Синклер Винсънт както е истинското му име, е роден на 18 юли 1967 г. в Ню Йорк. Той е от смесен брак и има италиански и африкански корени. Има брат близнак – Пол Винсънт, който е монтажист.

Вин Дизел, известен най-вече с участията си в редица екшън продукции, сподели, че с възрастта е станал по-любвеобилен и мекушав, а не както сме свикнали да го гледаме „лошо момче”. "С възрастта човек стига до момента, в който вече не му се иска да се кара с никого. Тогава просто ти се иска да прегръщаш хората", са думите на Вин. Освен това той споделя, че образът му на побойник е маска, с която защитава нежната си същност.

Ето и няколко от имената на жените, чиито сърца е покорил Вин Дизел:

Лайла Робъртс

Определено много секси актриса. През октомври 1977 г. тя става плеймейтка за месеца на Playboy. Страхотно попадение  на Вин!

Мишел Рубен

Не толкова известна, но не по-малко красива актриса. Срещали са се някъде към 1995 година. Въпреки сексапилните си форми, Мишел не е успяла да задържи за дълго време коравия актьор...

Кая Джоунс

Някога Кая е била вокал на The Pussycat Dolls. Става гаджето на Вин през 1997г. Изглежда доста сладка, но връзката им не продължава дълго.

Саманта Филипс

Канадска радио водеща. За  разлика от другите красавици, тя се е задържала повече с Вин Дизел. Цяла година и половина!

Кармен Електра

Думите тук са излишни! По данни на световните "шпиони" двамата са се гаджосали някъде през 2000, когато Кармен е била толкова яка, колкото и сега, ако не и повече.

Мишел Родригес

Няма мъж, който да се съмнява, че Мишел Родригес е секси. Тя е гадже на Вин Дизел не само в "Бързи и яростни", но и в релания живот през 2001 г.

За нея той казва, че е първата му холивудска любов. Дори и след раздялата двамата са запазили добри отношения и до днес.

Марая Кери

Тук има интересна история. С Марая Кери, Вин Дизел е бил през 2002 година. Особеното в случая е, че  двамката са се разделили много бурно и до днес Марая отказва да говори за това.

Мария Менуно

Тя е актриса, журналист, тв водеща и какво ли още не, съвсем не на последно място е жестока мадама, с която Вин Дизел се задява през 2006 г. 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама