Ето коя актриса ще играе Кейт Мос в биографичен филм за модела (СНИМКИ)


Ето коя актриса ще играе Кейт Мос в биографичен филм за модела (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images/Guliver

Скоро ще започнат снимки по един дългочакан проект - филмът "Мос и Фройд". Той ще разкаже как Кейт Мос, която е на върха на славата си, решава да позира на Фройд. Решението ѝ обаче променя живота и на двамата. 

Ели Бамбър ще играе ролята на Кейт Мос във филма. Ролята на Фройд ще се изпълнява от Дерек Джакъби, познат от "Убийството в Ориент експрес".

Режисьор на филма ще бъде Джеймс Лукас, носител на награда "Оскар" за Най-добър късометражен игрален филм за "Обаждането" ("The Phone Call") със Сали Хокинс и Джим Броудбент. Кейт Мос ще бъде изпълнителен продуцент с подкрепата на компанията "Архив на Лусиан Фройд".

Действието ще се развива в студиото на Фройд до Холанд парк, Лондон, малко след 2000 година. Филмът ще покаже както тайнственото минало на художника, така и живота на Кейт Мос като световноизвестен супермодел.

Художникът Лусиан Фройд е внук на психоаналитика Зигмунд Фройд. Той е сред най-известните художници на XX век. Портретът с голото тяло на Кейт Мос, нарисуван от него, е продаден през 2005 г. за 4 млн. британски лири.

Актрисата Ели Бамбър, която ще изпълни ролята на Кейт Мос, е позната на зрителите от филма "Уилоу" от 2022 г., който е продължение на едноименния филм от 1988 г.

За мен е естествено да бъда част от проект, който разказва за личния ми живот, каза Кейт Мос по повод бъдещия филм.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама
Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама