Кейт Мос разкри дали Джони Ден я е бутал по стълби (ВИДЕО)


 Кейт Мос разкри дали Джони Ден я е бутал по стълби (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Британският модел Кейт Мос отрече твърденията, че бившият ѝ приятел Джони Деп я е хвърлил по стълбите, като заяви, че това никога не се е случвало.

"Той никога не ме е бутал, ритал или хвърлял по стълбите", заяви Мос, която даде показания като свидетел по делото за клевета на Деп срещу бившата му съпруга Амбър Хърд.

58-годишният Деп заведе дело срещу Хърд заради статия от 2018, в която тя го описва като "публична фигура, представляваща домашното насилие". Джони я съди за това, че е намекнала, че той е домашен насилник и иска обезщетение от 50 млн. долара. Родената в Тексас Хърд заведе насрещен иск, като поиска 100 млн. долара и заяви, че е претърпяла "необуздано физическо насилие и злоупотреба" от негова страна.

По време на свидетелските си показания по-рано този месец Хърд спомена за докладван инцидент, при който се твърди, че Деп е бутнал бившата си приятелка Мос по стълбите. Това споменаване даде възможност на адвокатите на Деп да призоват Мос като свидетел, за да отговори на обвинението. Тя даде показания чрез видеовръзка от Глостършир, Англия. 48-годишната Мос заяви, че е имала романтична връзка с Деп от 1994 до 1998 г. Тя беше попитана за инцидент, който се е случил по време на ваканция, която двойката е била в курорт в Ямайка.

"Излизахме от стаята и Джони излезе от нея преди мен", каза моделът. "Имаше дъждовна буря и докато напусках стаята, се подхлъзнах по стълбите и си нараних гърба. И изкрещях, защото не знаех какво ми се е случило и ме болеше. Той се върна, за да ми помогне, отнесе ме в стаята и ми оказа медицинска помощ".

Вижте показанията ѝ в долното видео:

Адвокатите на Хърд отказаха да проведат кръстосан разпит на Мос.

Други бивши партньорки на Деп, сред които Ванеса Паради и Уинона Райдър, също публично го подкрепиха. Но Елън Баркин, която се среща с Деп през 1994 г., свидетелства, че Деп е имал "ревнива" и "контролираща" натура и веднъж е хвърлил бутилка вино по нея.

В петък ще бъдат произнесени заключителни аргументи преди съдебните заседатели да започнат обсъждането.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама