Ето коя е новата приятелка на Леонардо ди Каприо (СНИМКИ)


Ето коя е новата приятелка на Леонардо ди Каприо (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Лятната европейска екскурзия на Леонардо ди Каприо с яхта продължава да се вихри - само че този път звездата беше с нова женска компания. Папараци го щракнаха с един горещ модел - приятелка на Джиджи Хадид.

Този уикенд 48-годишният актьор плаваше край бреговете на Ибиса, наслаждавайки се на компанията на 22-годишната Меган Рош - американски модел от висшата мода, която е работила с почти всички големи луксозни марки, пише TMZ.

На някои от снимките се вижда, че Лео и Меган слизат заедно от един и същи джип, след което се качват на борда и изглежда, че никой друг не се е присъединил към тях. Освен това двамата не криеха факта, че са доста близки. 

Дуейн Джонсън се завръща в "Бързи и яростни"

Изглежда, че Меган е прекарала нощта с Лео, защото има снимки от следващия ден на които тя е с напълно различно облекло. Що се отнася до Лео, той отново се беше върнал към навика си да се разхожда по риза по време на това продължително европътуване.

Папарашките снимки на двамата със сигурност ще положат началото на нов кръг от слухове за романтичне връзка на холивудския плейбой, който е свободен от половин година след раздялата си с Камила Мороне.

През последните няколко месеца имаше много догадки за евентуалната връзка на Лео с Джиджи Хадид, въпреки уверенията на двамата, че са само приятели.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама