Леонардо ди Каприо ще участва в последния филм на Куентин Тарантино


Леонардо ди Каприо ще участва в последния филм на Куентин Тарантино
Снимка: Getty Images

Все още не знаем какъв ще бъде последният филм на режисьора, но знаем за една от звездите, които ще участват в него. Източници на „Jiant Freakin Robot“ съобщиха, че Леонардо ди Каприо ще участва в последния филм на Куентин Тарантино. Дали това ще бъде дълго обсъжданият "Убий Бил 3" или нещо друго, все още не е ясно.

От известно време насам Тарантино се е зарекъл да приключи режисьорската си кариера с десетия си филм, макар че последно чухме, че режисьорът не е избрал нищо и всичко - от "Убий Бил 3" до "Стар Трек 4" - е в ход. Оттогава последното от тези две неща бе отложено. Актьорът ще навърши 49 години тази година и - за разлика от Дейвид Карадайн, когато се появи във филмите "Убий Бил" - няма много опит в ролята на майстори на бойните изкуства.

Това не отхвърля напълно идеята за "Убий Бил 3". Известно е, че филмите на Тарантино са ансамблови и макар Леонардо ди Каприо да не е склонен да играе втора цигулка на други звезди, за носителя на "Оскар" Куентин Тарантино звездата може да направи изключение. Той би могъл да изиграе поддържащ персонаж, на когото не му се налага да нанася фантастични удари като Майкъл Паркс или Джули Драйфус в първия филм.

Независимо каква роля ще изиграе във филма, Леонардо ди Каприо е предопределен да получи висока оценка при всяко споменаване на кариерата на Куентин Тарантино, особено когато става въпрос за втората половина от времето на режисьора зад камерата. Ди Каприо участва за първи път в игрален филм на Тарантино в седмия филм на режисьора - "Джанго без окови" от 2012 г. Ди Каприо играе главния злодей на филма - безпардонно садистичния и расистки собственик на плантация Калвин Канди, от когото Джанго (Джейми Фокс) и д-р Шулц (Кристоф Валц) се опитват да освободят Брумхилда (Кери Уошингтън).

Леонардо ди Каприо работи с Куентин Тарантино и в последния филм на режисьора, "Имало едно време в Холивуд" (Once Upon a Time in Hollywood, 2019 г.). Този път Ди Каприо играе главния герой Рик Далтън, телевизионна звезда от 50-те години на миналия век, който открива, че известността му угасва в залеза на 60-те години. За "Имало едно време в Холивуд" както Ди Каприо, така и Тарантино бяха номинирани за „Оскар“ (Тарантино за 3), макар че за съжаление нито един от двамата не печели в различните категории.

През юли тази година се навършват четири години от широкото разпространение по кината на деветия филм на Тарантино, а един бърз поглед в IMDb ни казва, че най-дългият интервал между досегашните му премиери е шест години (между "Джаки Браун" от 1997 г. и "Убий Бил 1" от 2003 г.).

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Ако се провалите с отглеждането на децата си, нищо друго няма значение.

Джаки Кенеди

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама