Ето къде забегнаха Златка Райкова и Благо Джизъса (СНИМКИ+ ВИДЕО)


Ето къде забегнаха Златка Райкова и Благо Джизъса (СНИМКИ+ ВИДЕО)
Снимка: Instagram

Златка Райкова и Благой Георгиев са поредните родни звезди, които решиха да избягат от зимата в България. В момента двамата се намират на Малдивите и не спират да споделят кадри от това райско кътче, разположено в Индийския океан.

Плеймейтката и футболистът са отседнали в 5-звездния комплекс Grand Park Kodhipparu, който се намира в атола Северно Мале. Предлага идилични вили с басейн на първа линия до плажа, а също наколни вили над водата, с директен достъп до океана. Възможностите за отдих и развлечения включват уелнес процедури в СПА центъра, водни спортове и център за гмуркане, организиращ екскурзии, гмуркане с акваланг и други забавления. Гледайки снимките на Златка и Благо в Instagram, определено си изкарват прекрасно там.

36-годишната Райкова разгорещи феновете си, като сподели секси снимки по бански. Звездата, която има 2-годишен син от Джизъса, позира на плажа, демонстрирайки силиконовия си бюст и стегната фигура.

40-годишният Георгиев пък зарадва почитателките си, като също качи кадри от плажа, а съща така кратко клипче как се поддържа във формата, докато е на почивка.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама