Ева Лонгория получи звезда на Алеята на славата


Ева Лонгория получи звезда на Алеята на славата
Снимка: Getty Images/Guliver

Ева Лонгория, която е известна с ролята си в сериала "Отчаяни съпруги", получи своя звезда на Алеята на славата. Тя е убедена, че "всеки път, когато испаноезичен получи награда, това е победа за цялата общност".

"За малцинствата е важно да бъдат представени. Всеки път, когато латинос спечели звезда на Алеята на славата, това е нова победа за общността", заяви 43-годишната актриса, която е родена в Тексас и е с мексикански корени.

Лонгория е не само актриса, но и продуцент, режисьор и сценарист. Тя се яви на церемонията за получаване на своята звезда, заедно със съпруга си – мексиканския милионер Хосе Бастон и други знаменитости като пуерториканския певец Рики Мартин и Фелисити Хофман, с която играе в "Отчаяни съпруги".

"Много важно за мен е да съм тук и хората да си казват, когато виждат звездата ми - "Можете да постигнете това, стига да работите много", каза Лонгория, която представя и новия си филм "Overboard". В него тя играе, заедно с Ана Фарис, която също присъстваше на церемонията. В словото си тя заяви, че все още се чувства като малко момиче от Корпус Кристи в Тексас, което има големи мечти и дълги коси.

Тя стана известна през 2000 година с ролята на Габриела Солис – секси и капризна съпруга в сериала "Отчаяни съпруги", за която има номинация за "Златен Глобус".

Лонгория е бременна и очаква първото си дете, което съвсем скоро трябва да се появи на бял свят.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама
Реклама

Не можеш да имаш всичко. Къде ще го сложиш?

Ан Ландърс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама